דברו איתנו

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

בעלי כנף

  • לול פיטום
  • לול הטלה
  • רביה כבדה
  • פיטום הודים
  • רביה הודים
  • הרכבי תערובות

    תערובות פיטום עופות עתירות אנרגיה
    הורדה מחשבון
    תערובות פיטום עופות מסלול 3 תערובות
    הורדה מחשבון
    תערובות פיטום ללא אנטיביוטיקה
    הורדה מחשבון
    תערובות פיטום עופות מסלול 4 תערובת
    הורדה מחשבון

    מחירון

  • הרכבי תערובות

    תערובות לול הטלה ורבייה קלה
    הורדה

    מחירון

  • הרכבי תערובות

    תערובות רבייה כבדה
    הורדה

    מחירון

  • הרכבי תערובות

    תכולת פטום הודים רגיל - אוגוסט 2021
    הורדה מחשבון
    תכולת פטום הודים עתירות - אוגוסט 2021
    הורדה מחשבון

    מחירון

  • הרכבי תערובות

    תערובות גידול הודיים לרבייה
    הורדה

    מחירון

מאגר הידע

מאמרים
מזון למחשבה

תכנית ניטור – אמבר

קוקסידיוזיס הינה מחלה שנגרמת מטפיל מעיים חד תאי מסוג אימריה Eimeria, המתיישב ומתרבה במערכת העיכול של בעלי חיים שונים וגורם לנזק לתאי המעי. הדבקות בטפיל יכולה להביא למצב של תחלואה בה הפגיעה בתאי המעי קשה וגורמת לאיבוד דם וחלבונים ולעיתים גורמת למוות, אך במרבית המקרים גורמת למצב של תת תחלואה בה ניתן להבחין בפגיעה מסוימת בחלקים שונים של מערכת העיכול, ירידה בספיגת חומרי הזנה וירידה בניצולת המזון. להמשך קריאה
למאגר הידע המלא

סיפורי לקוחות

האנשים שאמונים על הבטחון התזונתי של ישראל

יאיר בלברמן

מנהל רפת בניר יצחק

אני בן 30, עובד ברפת מהיום שאני זוכר את עצמי ומשמש כמנהל הרפת כבר 10 שנים. מבחינתי כמנהל רפת האתגר הגדול הוא להגיע למחיר אטרקטיבי אל מול מנה אופטימלית (שתתן לפרה את התנאים הטובים ביותר כדי לייצר ולהתקיים). כמו כן שאיפה תמידית להחשף לחידושים, שיפורים ושדרוגים. כלקוח של אמבר אני רגוע. בראש ובראשונה בגלל ליווי צמוד של התזונאים הטובים בארץ, שירות ללא דופי, וחומרי גלם ללא פשרות. אמבר המובילה בתחומה בעוצמה, בנוכחות ובקדמה. דוגמא מצויינת לכך קבלתי כשאמבר הכניסו מוצר חדש – מלחים אניונים. הנוכחות, ההסברים והליווי שקבלתי מצוות התזונאים גרם לי כלקוח לנסות את המוצר ואף לרכוש אותו.

סיפורי לקוחות

האנשים שאמונים על הבטחון התזונתי של ישראל

מרסלו וסר

מנהל רפת נירים

מנהל רפת נירים כבר 23 שנה. אני לקוח של אמבר כבר הרבה שנים ומניסיוני אני סומך עליהם באופן מוחלט. חומרי הגלם שלהם הם החומרים הטובים ביותר. אם אני מזמין חליפה מסויימת בהרכב מסויים אני יודע שאקבל בדיוק את מה שהזמנתי. ליווי של התזונאים הכי טובים בארץ. לאורך השנים ובעזרתם, אני מרגיש שהיום יש לי ידע של תזונאי. השירות שלהם מצויין – הם תמיד יעשו מעבר, הם תמיד מוכנים לתת יד ולעזור. אם נכנסת לי הזמנה ברגע האחרון, אני יודע שאקבל אותה למחרת. חברה אמינה, שירותית, שתמיד שם לעזרתי.

סיפורי לקוחות

האנשים שאמונים על הבטחון התזונתי של ישראל

חכים עסלי

כפר קרע. מגדל צאן. 8 שנים בתחום

אמבר עזרו לי משלב ההקמה של העסק. ליוו אותי בכל השלבים והיו איתי עד שקבלתי את התוצאות שרציתי. קבלתי ייעוץ צמוד מתזונאי, שכלל גם מעקב אחר התוצאות. למדתי ממנו איך להגיע למנה שנכונה ביותר עבור הטלאים ושמביאה לי את מנת החלב שרציתי. אני מאוד אוהב את היעילות של אמבר. את המהירות במתן שירות. מתי שצריך אותם הם מגיעים. התוצרת של אמבר היא בלתי מתפשרת. כל הזמן משתפר ומתחדש.

סיפורי לקוחות

האנשים שאמונים על הבטחון התזונתי של ישראל

היגריס אבו טועמה

באקה אל גרביה, בעלים של דיר כבשים, עיזים ורפת

אני מגדל בעלי חיים מהיום שידעתי ללכת. הרבה לפני שהקימו את אמבר. בשבילי אמבר זה כמו משפחה. הם תמיד איתי בכל דבר שאני צריך. מבחינתי איכות התערובות הכי חשובה, ובזה ללא ספק, אמבר הכי טובים. יש לי אמון מלא. בכל בעיה או שאלה שעולה אני דואג להתייעץ עם התזונאים של אמבר. התזונאי מגיע אלי לביקור, גם ללא בקשתי, כדי לבדוק שהמזון ניתן בדרך הנכונה, שבעלי החיים מקבלים את מה שהם צריכים. אמבר דואגים לעדכן בחידושים בתחום, משתפים את הלקוחות באופן מלא ותמיד נמצאים שם, נותנים הרגשה שהם שותפים מלאים בעסק – משפחה, כמו שאמרתי.

למעלה מ 52%
מלקוחות אמבר מזמינים תערובת אונליין

הזמן תערובת

אינטגרציה ושרשרת הערך

קבוצת אמבר הנה אינטגרציה שמייצרת ומשווקת בשר פטם והודו בתפיסה אינטגרטיבית. האינטגרציה עוסקת בכל שלבי ייצור הבשר של הפטם וההודו: ייצור מזון לבעלי חיים, רביית הודים ופטם, גידול פטם/הודו, שחיטה ושיווק הבשר.
הקבוצה מחזיקה בשני מכוני תערובת, 6 מרכזי מזון, כ -30 חוות רבייה, וכ 55 חוות לגידול תרנגולי פטם והודו, שלוש משחטות ומכון פסדים.

שרשרת הערך שלנו כוללת:

  • מפעל פרמיקס®
  • מכון תערובת
  • משקי סבתות לגידול אפרוחי אימהות
  • מדגרות לגידול אפרוחי פיטום
  • משקי אימהות לגידול אפרוחים לפיטום
  • מדגרות לגידול אפרוחי בשר
  • משקי גידול בשר
  • 3 משחטות מובילות
  • מתקן מחזור – מכון פסדים

לקבוצה זכיינות של חברות מהמובילות בעולם. שרשרת הערך שלנו כוללת 3 משחטות הבולטות באיכותן.

הוד חפר

“הוד חפר” הנה תשלובת מפעלים לשחיטה ועיבוד בשר פטם והודו אשר נרכשה בשנת 2014 ע”י קבוצת א-ת. המפעל הוקם בשנת 1975 כשותפות בין “גרנות” וארגון מפעלי מושבים בשרון. בתשלובת מועסקים כיום מעל ל-600 עובדים. הוד חפר משקיעה בפיתוח ושיפור מתמיד בתחום האיכות, הבטיחות ואיכות הסביבה כתנאי בסיסי לקיום עסקי. המפעל כולל שתי יחידות ייצור מרכזיות: משחטת פטם ומשחטת חלק משולב (פטם והודים). משחטות פטם וחלק משולב מייצרות מוצרי פטם ומוצרי הודים שהינם מוצרי טרום בישול בסיסיים. בשנים האחרונות הוקמה במפעל קצביה מתקדמת לייצור ושיווק מגוון מוצרי פרימיום עם קיצוב מתקדם, מוכנים לבישול. הקצביה מספקת מוצרים מתקדמים מעולם הפטם וההודו, לשוק הקמעונאי והמוסדי, תוך פיקוח קפדני על נהלי ייצור ובטיחות מזון. הקפדה על עמידה בסטנדרטים של איכות ותקינה גבוהים במיוחד, בחינה קפדנית, ובקרת איכות בתהליך הייצור האריזה והיציאה מהמפעל, הם המבטיחים אספקת מוצר ברמה גבוהה.

עוף הנגב

בין המשחטות המובילות בארץ לעיבוד ושיווק מוצרי פטם. איכות מוצרי החברה נשמרת באמצעות סטנדרטים מוקפדים לאורך כל שרשרת הייצור. כל המוצרים עומדים בתקני האיכות הקפדניים של ישראל ואירופה (עוף הנגב נמצאת ברשימת המפעלים לייצא אך אינה מאושרת לייצא לשוק האירופאי והאמריקאי) ומצויים תחת פיקוח וטרינרי צמוד של רופא המשחטה ומפקחיו, האחראיים באופן בלתי תלוי על בטיחות המזון מטעם משרד החקלאות. עוף הנגב משקיעה בפיתוח ובשיפור מתמיד בתחום איכות התוצר המופק, ובשמירה על איכות הסביבה. בכל מתקני החברה, מקפידים לעמוד בכל דרישות ותקנות הבטיחות והסביבה ומחויבים לחלוטין ליחס של כבוד כלפי משאבי טבע. תקציבים נרחבים מושקעים בכל הקשור לטיפול בשפכים ובמיחזור הפסדים. באתר המשחטה הוקם מט”ש בטכנולוגיה מתקדמת ביותר. בנוסף לכך, מועברים המים ומשמשים להשקיית הגידולים החקלאיים של ישובי הנגב. החברה מעסיקה כ- 600 עובדים מכל קשת האוכלוסיה בנגב ודואגת לכבד את צרכי העובדים. כחלק מהתפיסה הארגונית להשקעה ולפיתוח הסביבה, לוקחת החברה חלק בפעילות חברתית סביבתית, ומשתלבת בפרויקטים מטעם המועצות המקומיות “בני שמעון” ומועצה אזורית “מרחבים”.

משחטת כפר מנחם

משחטת כפר מנחם הינה המשחטה הראשונה שהוקמה בארץ. המשחטה פועלת משנות ה-50, ובעבר נתנה פתרונות שחיטה ללולי קיבוץ כפר מנחם. מאז, עברה המשחטה מספר שינויים, וכיום היא מופעלת על ידי קבוצת א-ת. משחטת “עוף הארץ” מתמחה בייצור עוף טבעי בכשרות מהודרת. העוף הטבעי גדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים. אנו מגדלים את העופות לפי פרוטוקול קפדני, והייצור עונה על הביקוש ההולך וגובר בשוק למוצרים טבעיים. “עוף הארץ” מייצרת את המותג “NATURE” ומותגי עוף טבעי לרשתות השיווק. צוות המפעל כולל רופא וטרינר ופקחים מטעם השירותים הוטרינריים, אשר מפקחים על תהליך הייצור, החל בקבלת חומר הגלם החי והאישורים המתאימים מהמשקים השונים, ועד לאישור הוצאת הסחורה המוגמרת. מערכת בקרת האיכות הקפדנית במפעל, דואגת לתנאיי יצור נאותים, ובקרה על יציאת הסחורה בהתאם לתקנים השונים. על מנת לעמוד בסטנדרטים של איכות משקיע הארגון משאבים רבים באמצעי ייצור מהמתקדמים ביותר, מה שמסייע באספקת מוצר באיכות מהמובילים בענף.

מכון מיחזור פסדים

מכון מיחזור פסדי העופות ממוקם במתחם משחטת עוף הנגב. מתקן יצור זה פועל בטכנולוגיה מורכבת ומתקדמת וקולט את כל פסדי העוף, מעבד וממחזר פסדים אלו לשמן ולחלבון בשר. פעילות זו מונעת הטמנת פסולת אורגנית בהיקף של מאות טונות ליום, וכן שימוש במוצר הממוחזר כמרכיב בתזונת בעלי חיים.