בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
הזנת פרות חלב בסוכרים מסיסים
2022
להמשך קריאה
בעלי כנף
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
הזנת פרגיות קלות
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
העלאת גירה וגודל חלקיקי הבליל
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השפעת כמות אבקת החלב המוגמעת, וריכוז העמילן בתערובת הסטרטר, על נעכלות המזינים, התסיסה וה-pH לאורך מערכת העיכול סביב הגמילה של עגלים יונקים.
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
הפחתת אספקת החלבון המטבולי במנת פרות בתחילת התחלובה: ההשפעה על תנובת החלב, המטבוליטים בדם ובריאות הפרות
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
מזון גס על קצה המזלג: הרכב כימי, נעכלות, יצרנות והגורמים המשפיעים עליהם
2022
להורדה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השפעת ריכוז ומקור האנרגיה במנה, וגיל ומין בעל החיים, על טעימות בשר צאן
2022
להמשך קריאה
בעלי כנף
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
שינויים בהזנת פטם יכול להועיל לסביבה כמו גם לשפר את נצילות המזון ואיכות המוצר
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
היבטים הקשורים לקדחת חלב קלינית ותת קלינית
2022
להמשך קריאה