בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
תוספת למנת פרות חלב של מיקרואורגניזמים “שוכני-כרס טבעיים”, שיפרה את ביצועי יצור החלב ואת יעילות ההזנה
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
פרופיל חומצות השומן של מקטע השומן באבקת חלב, משפיע על ביצועי הגדילה, התנהגות האכילה, והרכב חומצות השומן בפלסמה של יונקים שניזונו בהזנה חופשית.
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
בחינת הגורמים אשר עלולים לפגוע ביצרנות, בעת שימוש מוגבר ב-DDGS המשולב במנות של פרות חלב
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
עלות גידול ירק חיטה בקמה: “עולה, עולה לנו… כמה זה עולה לנו?” (במקור – שלמה ארצי)
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
הרעלת בוטוליזם – שאלות הנשאלות בנושא לעיתים תכופות (FAQ)… וגם תשובות
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
ההשפעה של שיטת דיור קבוצתי פשוטה, על ההתנהגות, ביצועי הגדילה והבריאות של עגלות טרום גמילה, ברפת מסחרית בקליפורניה.
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
עגלות תחלופה, מינקות עד בגרות – הדגשים בממשק ההזנה… ועוד
2024
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
ייצור מספוא באמצעות הידרופוניקה – דיווח של מחקר שבוצע באוניברסיטת קורנל
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השפעת החלפה מלאה של מזון מרוכז ממקור גרעיני דגן וחלבון, במקורות חומרי לוואי, על ביצועי הייצור של פרות חלב באמצע התחלובה, בתנאי עקת חום, הניזונות במזון גס המבוסס על תחמיץ שעורה.
2023
להמשך קריאה