בעלי כנף
השפעת הצורה הפיזית של התערובת להודים על ביצועיהם
2024
להמשך קריאה
בקר
השפעת אופן עיבוד גרעין התירס, ותכולת הזרחן בתערובת סטרטר של עגלות, על גדילתן, צריכת המזון ונעכלותו.
2024
להמשך קריאה
בקר
אוקסיטוצין להגברת תפוקת קולוסטרום
2024
להמשך קריאה
בקר
השפעת תוספת חומרים בעלי יכולת התרסה שונה, על pH הכרס ועל צריכת המזון של פרות חלב, המאותגרות בעודפי מזון מרוכז
2024
להמשך קריאה
בקר
תגובות העטין לאספקת חומרי מוצא ליצור עצמי (de-novo) של שומן בעטין, ולאספקת חומצות שומן שהגיעו לעטין אך נוצרו קודם (pre-formed), על תנובת החלב ורכיביו, בדגש על שומן החלב
2024
להמשך קריאה
בקר
תכונות אופי של עגלים יונקים, משפיעות על תגובותיהם והתמודדותם עם אירועי מחלה, כאב, ואתגרים תזונתיים.
2024
להמשך קריאה
בקר
תוספת למנת פרות חלב של מיקרואורגניזמים “שוכני-כרס טבעיים”, שיפרה את ביצועי יצור החלב ואת יעילות ההזנה
2024
להמשך קריאה
בקר
פרופיל חומצות השומן של מקטע השומן באבקת חלב, משפיע על ביצועי הגדילה, התנהגות האכילה, והרכב חומצות השומן בפלסמה של יונקים שניזונו בהזנה חופשית.
2024
להמשך קריאה
בקר
בחינת הגורמים אשר עלולים לפגוע ביצרנות, בעת שימוש מוגבר ב-DDGS המשולב במנות של פרות חלב
2024
להמשך קריאה