השפעת אופן עיבוד גרעין התירס, ותכולת הזרחן בתערובת סטרטר של עגלות, על גדילתן, צריכת המזון ונעכלותו. ran | 28/11/2024 banana
השפעת תוספת חומרים בעלי יכולת התרסה שונה, על pH הכרס ועל צריכת המזון של פרות חלב, המאותגרות בעודפי מזון מרוכז ran | 27/09/2024 banana
תגובות העטין לאספקת חומרי מוצא ליצור עצמי (de-novo) של שומן בעטין, ולאספקת חומצות שומן שהגיעו לעטין אך נוצרו קודם (pre-formed), על תנובת החלב ורכיביו, בדגש על שומן החלב ran | 25/08/2024 banana
תכונות אופי של עגלים יונקים, משפיעות על תגובותיהם והתמודדותם עם אירועי מחלה, כאב, ואתגרים תזונתיים. ran | 31/07/2024 banana
תוספת למנת פרות חלב של מיקרואורגניזמים “שוכני-כרס טבעיים”, שיפרה את ביצועי יצור החלב ואת יעילות ההזנה ran | 25/06/2024 banana
פרופיל חומצות השומן של מקטע השומן באבקת חלב, משפיע על ביצועי הגדילה, התנהגות האכילה, והרכב חומצות השומן בפלסמה של יונקים שניזונו בהזנה חופשית. ran | 28/05/2024 banana
בחינת הגורמים אשר עלולים לפגוע ביצרנות, בעת שימוש מוגבר ב-DDGS המשולב במנות של פרות חלב ran | 28/04/2024 banana
עלות גידול ירק חיטה בקמה: “עולה, עולה לנו… כמה זה עולה לנו?” (במקור – שלמה ארצי) ran | 31/03/2024 banana