נורית גל-רכס, "אמבר" מכון תערובת.
בעלי כנף
מאמרים
2025
ארגון המזון והחקלאות של האו"ם, FAO, פירסם לאחרונה תחזית ייצור בשר עולמית, ודו"ח דו-שנתי על שוקי המזון הבינלאומיים, כמפורט בטבלה להלן.[1]
הנתונים מצביעים על צמיחה חזקה בייצור בשר עוף.
ייצור בשר העוף העולמי צפוי להמשיך ולהתרחב באופן יציב, כתוצאה מביקוש צרכני מתמשך המונע על ידי מחירו היחסי, דבר שחשוב במיוחד בהקשר של כוח קנייה מוגבל של משקי בית.
הסחר הבינלאומי של בשר העוף צפוי להגיע ל-16.9 מיליון טון בשנת 2025, עלייה של 1.9% בהשוואה לשנה הקודמת. צמיחה זו צפויה להיות מונעת בעיקר על ידי ביקוש גובר ליבוא בשווקים מרכזיים.
פורסם על ידי:
International Poultry Council : IPC
שמתבסס על הדו"ח שפירסם FAO
[1] הדו"ח המקורי:
https://openknowledge.fao.org/server/api/core/bitstreams/432add66-8da2-4e12-8045-892896437974/content