דברו איתנו

    מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

    תחזית ייצור בשר עולמית

    נורית גל-רכס, "אמבר" מכון תערובת.

     

    ארגון המזון והחקלאות של האו"ם, FAO, פירסם לאחרונה תחזית ייצור בשר עולמית, ודו"ח דו-שנתי על שוקי המזון הבינלאומיים, כמפורט בטבלה להלן.[1]

    הנתונים מצביעים על צמיחה חזקה בייצור בשר עוף.

    ייצור בשר העוף העולמי צפוי להמשיך ולהתרחב באופן יציב, כתוצאה מביקוש צרכני מתמשך המונע על ידי מחירו היחסי, דבר שחשוב במיוחד בהקשר של כוח קנייה מוגבל של משקי בית.

    הסחר הבינלאומי של בשר העוף צפוי להגיע ל-16.9 מיליון טון בשנת 2025, עלייה של 1.9% בהשוואה לשנה הקודמת. צמיחה זו צפויה להיות מונעת בעיקר על ידי ביקוש גובר ליבוא בשווקים מרכזיים.

     

    פורסם על ידי:
    International Poultry Council : IPC

    שמתבסס על הדו"ח שפירסם FAO

    [1] הדו"ח המקורי:

    https://openknowledge.fao.org/server/api/core/bitstreams/432add66-8da2-4e12-8045-892896437974/content