תוספת חומצה פלמיתית וכרום פרופיונאט, משפיעים על היצרנות של פרות בוגרות, מיד לאחר ההמלטה ran | 30/01/2025 banana
השפעת אופן עיבוד גרעין התירס, ותכולת הזרחן בתערובת סטרטר של עגלות, על גדילתן, צריכת המזון ונעכלותו. ran | 28/11/2024 banana
השפעת תוספת חומרים בעלי יכולת התרסה שונה, על pH הכרס ועל צריכת המזון של פרות חלב, המאותגרות בעודפי מזון מרוכז ran | 27/09/2024 banana
תגובות העטין לאספקת חומרי מוצא ליצור עצמי (de-novo) של שומן בעטין, ולאספקת חומצות שומן שהגיעו לעטין אך נוצרו קודם (pre-formed), על תנובת החלב ורכיביו, בדגש על שומן החלב ran | 25/08/2024 banana
תכונות אופי של עגלים יונקים, משפיעות על תגובותיהם והתמודדותם עם אירועי מחלה, כאב, ואתגרים תזונתיים. ran | 31/07/2024 banana