בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
במינון נתון של מלחים אניונים, מהם הגורמים המשפיעים על ממוצע ה-pH הנמדד בשתן, ועל פיזור הערכים סביב הממוצע?
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
הרכב המיקרואורגניזמים בכרס, פרמטרים של תסיסה, פליטת מתאן ממערכת העיכול ויצור חלב של פרות שסווגו פנוטיפית כיצרניות גבוהות, או נמוכות של מתאן
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השפעת מתן רמות שונות של ויטמין A בתקופת היובש, על תנובת החלב והסיכון לחלות בקטוזיס לאחר ההמלטה
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השינויים בייצור החלב, וביתרת ההכנסה מחלב בניכוי הוצאות המזון (IOFC), של פרות אשר הועברו מקבוצת הזנה אחת (גבוהה) לקבוצה הזנה אחרת (נמוכה)
2023
להמשך קריאה
בעלי כנף
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
אפרוחי הודו משוכנים (במיליונים) בשנים 2015-2022
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
ממשק הזנה באבוס – בשאיפה ל-24 שעות של בליל אחיד וזמין; חלק ב’
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
ממשק הזנה באבוס – בשאיפה ל-24 שעות של בליל אחיד וזמין; חלק א’
2023
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
מינון פרמיקס ויטמינים ומיקרו-אלמנטים לפי המלצת ועדת הזנה; הדגשים והיבטי שימוש שונים
2022
להמשך קריאה
בקר
![](https://ambar.co.il/wp-content/uploads/2022/04/ambar_logo_v2.jpg)
השפעת הנוטריינטים (המזינים) שנספגו במערכת העיכול, על ניתוב האנרגיה לאורך התחלובה
2023
להמשך קריאה