דברו איתנו

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מרכזי מזון

אליעד

היישוב אליעד – שהחל את דרכו כגרעין נח”ל, הוקם בשנת 1968 – נקרא על שם המרגל הישראלי אלי כהן . מרכז מזון אליעד הוקם בשנת 1984 ע”י קבוצת רפתנים ממושב אליעד המאוגדים כאגודת רפתנים “רפת אליעד”. בשנת 2005 עבר מרכז המזון לניהול של “מרכזי מזון אמבר”. מרכז המזון באליעד מייצר בלילים לכל שלוחות הרפת: חולבות, יבשות, עגלות, כבשים ועגלים לפיטום. הבלילים מורכבים מחומרים איכותיים, אשר עוברים בדיקות איכות במעבדה – בהתאם לנהלי ISO 9001 – להם מחוייב מרכז המזון כחלק מחברת “מרכזי מזון אמבר”. בנוסף לרפתני אליעד – מרכז המזון מספק בלילים לרפתות באבני איתן, גבעת יואב, גשור, נטור, עין גב. אייל בן נר – מנהל את מרכז המזון. צוות אליעד הוותיק, והמקצועי זמין בכל עת ופועל ללא לאות למען שביעות הרצון של הלקוחות ובעלי החיים.

שער העמקים

מתחם מרכז המזון בשער העמקים פתח את שעריו בשנת 2000. במהלך השנים עבר מרכז המזון תהליך “אבולוציה”: ממרכז מזון מקומי, שעבד עם סלף ושופל וסיפק מזון בלבד, הוא הפך למרכז מזון תעשייתי, שעובד עם מערכת של עגלות, מערבולות נייחות ומערך בקרה ממוחשב של כל תהליכי הייצור והחלוקה – על מנת לספק מוצר איכותי ללקוחות. תהליכי השיפור וההתקדמות עדיין בעיצומם… מרכז המזון בשער העמקים מייצר מגוון הרכבי בלילים לכל שלוחות הרפת: חולבות, יבשות, עגלות בגילאים שונים ופיטום עגלים. הרכבת הבלילים נעשית בהתאם לדרישות הלקוח, ובתאום עם תזונאי אמבר. הבלילים מסופקים ללקוחות באבוס הרפת, הבלילים מחולקים ע”י משאיות החלוקה. עם לקוחותינו נמנים: רפתנים מעמקה, אחיהוד, בוסתן הגליל, כפר ביאליק, כפר חסידים, אלון הגליל, בית שערים, כפר יהושע, שדה יעקוב, בית לחם, היוגב, מדרך עוז, עין איילה, כפר גלים, יגור, שער העמקים וישובים נוספים. צוות מרכז המזון – עומד לרשות לקוחותיו בכל עת.

כפר יחזקאל

המרכז נפתח באפריל 1997 כשהושכר מאגודת “עין טבעון” בכפר יחזקאל. בשנת 2000 – לגאוותנו הרבה – הבאנו מספרד, למרכז מזון כפר יחזקאל, את משאית החלוקה הראשונה בארץ, שיצרה מהפכה גדולה בכל מרכזי המזון, ובשיטת החלוקה לכל הרפתות בישראל. נכון להיום מרכז המזון בכפר יחזקאל מייצר בלילים לחולבות, ליבשות ועגלות. כמו כן מיוצרים כאן בלילים לשלוחת פיטום העגלים בכמויות משתנות. מרכז המזון בכפר יחזקאל מוביל ביצור בלילים לצאן, ומספק מזון לדירים המצטיינים באזור ובארץ. לקוחות מרכז המזון מקבלים שרות צמוד מתזונאי אמבר וממדריכי המשק של מרכזי מזון אמבר, בהתאם לצורך – כחלק מהשרות שנותן מרכז המזון. מרכז המזון בכפר יחזקאל הינו בעל כושר אחסון, יצור והובלה גדול, ויכול לתת מענה לכל לקוח בהתאם לצרכיו. במרכז המזון צוות נהגים קבוע ומיומן, אשר מבצע עבודה מקצועית ביותר, ושומר על תקשורת מיטבית ורציפה עם הלקוחות. אנו עומדים לרשות לקוחותינו בכל עת.

אמץ בר

מרכז מזון אמץ הוקם בתחילת שנות ה–80, ע”י מושב אמץ שבעמק חפר. המרכז הוקם כדי לשרת את רפתות המושבים אמץ וגן יאשיה, בזמנים שבהם רפת משפחתית ממוצעת כללה בין 20-15 חולבות. בשנת 2001 אמץ ואמבר איחדו כוחות, ויצרו שותפות שפועלת עד היום. משנת 2001 נקרא מרכז המזון: אמץ בר. כיום מרכז המזון מייצר כ-3,000 מנות לחולבות, לעגלות, ליבשות ולעגלים.

דבירה

הרעיון של הקמת מרכז מזון מתועש עלה בשנת 2001, בעת סיור של משלחת של אמבר בספרד. ביולי 2010 עלו הדחפורים על שטח של כ-60 דונם בצמוד למכון התערובת הדרומי של אמבר. מרכז מזון דבירה – המרכז המתועש הראשון והיחיד במדינת ישראל – עובד בתיאום מלא עם תוכנת מחשב מתקדמת שיוצרת בליל אחיד, מינון מדויק של חמרי גלם, משקל מדויק, ערבול אופטימלי, מינימום סטיות ויעילות בייצור. הצמידות למכון התערובת מאפשרת זרימה יומיומית של חליפות בהתאם לדרישות הלקוחות. מרכז המזון מחולק לשלושה אזורים עיקריים: תאי המזון – בהם ממוקמים כל המזונות וחומרי הלוואי, סככת המינון – בה מתבצעת רוב ההעמסה של החומרים המזינים, וסככת תוצ”ג – בה נמצאת העגלה המערבלת. ארבל חוסטצקי מנהל את מרכז המזון. מטרתנו להביא ללקוחותינו מוצר מדויק, איכותי, והכי קרוב לתכנון של אנשי המקצוע וההזנה, לשביעות רצון הלקוח.

פטיש

מרכז המזון בפטיש הצטרף למשפחת מרכזי מזון אמבר בינואר 2011 . עם הכניסה לאמבר, הופעלה מערכת בקרה ממוחשבת לתהליך הייצור והמשלוח. מרכז מזון פטיש מספק בלילים מכל הסוגים לרפתני מושב פטיש ורפתנים בסביבתו ביעילות ובמסירות רבה. מרכז מזון אמבר-פטיש מלווה מקצועית את לקוחותיו בהתאם לצורך ולדרישה, מתכנון המנה עד צינון פרות, ממשק הרפת, הכל כחלק מהשרות ללקוחות. מרכז המזון מארגן כנסים מקצועיים ואירועים חברתיים לחיזוק הקשרים עם הלקוחות. מרכז המזון מוסמך לתקן 9001 ISO על כל נהליו – ובכך תורם לרווחת הלקוח. מנהל את מרכז מזון פטיש, משה נבטי. צוות מרכז המזון עומד לרשות הלקוחות בכל עת, כך גם אנשי המקצוע והתזונאים.